Hirdetés

New Risen trailer - Joseph Fiennes Jézus nyomában

|

Hirdetés

Joseph Fiennes most nem abban az átvitt értelemben fogja Jézust keresni, mint annak idején Luther bőrében, hanem a szó legszorosabb értelmében, ugyanis a New Risen a Bibliából ismert feltámadás történetét meséli el egy hitetlen szemén keresztül. A sztori főszereplője Clavius (Joseph Fiennes), egy római tribunus, aki segédjével, Lucius-szal (Tom Felton) próbálják megoldani a rejtélyt, hogy hová tűnt a keresztre feszített Krisztus teste hetekkel a végső nyugalomra helyezése után. A tét nagy, hisz idő közben gyorsan terjed a Messiás megjelenéséről szóló pletyka, így gyorsan a végére kell járni az ügynek, mielőtt még kitörne a lázadás Jeruzsálemben. A filmet Kevin Reynolds (Waterworld - Vízivilág, A Hatfield-McCoy viszály) írta és rendezte. A már két említett színész mellett pedig feltűnik még Cliff Curtis, és Peter Firth is. https://www.youtube.com/watch?v=0s9g7s8hH9Y

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.