Hirdetés

New Warriors sorozatot fejleszt a Marvel Squirrel Girl főszereplésével

|

Halmozódnak a filmes univerzum tévésorozatai is - ezúttal egy igencsak váratlan koncepcióval rukkoltak elő, habár még csak pletyka szintjén.

Hirdetés

Több héten át tartó rajongói viták után, miszerint Anna Kendrick ("Scott Pilgrim a világ ellen") vagy Shannon Purser ("Stranger Things") lenne-e jobb Squirrel Girl, most nagyon úgy tűnik, itt van a valódi ideje meghozni a döntést a szerepet illetően. A Marvel Television és az ABC félórás epizódokból álló vígjátéksorozatot fejleszt New Warriors címen, amiben az említett fan-favorit karakter, Doreen Green lenne középpontban - magyar nevén Mókuslány egy szuperhős, aki amellett, hogy képes beszélni a mókusokkal, szupererővel és rendkívüli gyorsasággal, fürgeséggel is bír. Az elmúlt években tett szert különösen nagy népszerűségre, nagyjából mióta Luke Cage és Jessica Jones gyermekére vigyázott bébiszitterként. 

Hirdetés

A TVLine értesülései szerint a Marvel és az ABC eladásra kínálja a projektet különböző kábel és streaming szolgáltatók számára, így határozottan érdekes lesz látni, hogy ki kap végül a lehetőségen. Kicsit meglepő, amiért maga az ABC nem ad esélyt az újdonsült vígjátéknak még a Freeform kábelcsatornáján sem - amin egyébként a korábban berendelt Cloak and Dagger fog futni. A Netflixnél tökéletesen megvannak a Defenders univerzum építgetésével, így az Amazon vagy a Hulu tűnik a legesélyesebbnek a New Warriors kapcsán, hiszen nehéz elképzelni, hogy valamelyik ABC versenytársnak adnák a projektet. 

Azok számára, akik nem lennének olyan jártasak a dologban, a New Warriors egy, a képregényekben is működő szupererővel bíró tizenévesekből álló csapat, akiket a TV Line úgy ír le, mint "a Bosszúállók gyerekváltozata" - azonban nem tévesztendőek össze a Young Avengers csoporttal. Az Új Harcosok rengeteg reinkarnáción vannak túl, a képregényes Polgárháború előtt például valóságshow sztárok is voltak, ami talán mindenkinek mond valamit.

Érdekes lesz látni, mit tudnak kihozni egy ilyen sorozatból, már amennyiben valóban igaz a hír. A Marvel Studios és a Marvel TV alapvetően önálló entitások jelen pillanatban; habár utalhatnak egymásra, nagyon kevés a kettő közötti kapcsolat. Sokan joggal látjuk úgy, hogy ez nagy gátat szab egy remek crossovernek az univerzum karakterei között, de egy olyan sorozatnak, mint a New Warriors, nem is kellene feltétlenül szabályok szerint játszania. Végtére is, amikor az egyik főszereplő neve Mókuslány, talán belefér egy kis lazulás és egy szinte teljesen független kaland az univerzum, azon belül is New York valamelyik szegletében - magától a karaktertől pedig nem hinnénk, hogy érdemes tartani, ha egy beszélő mosómedvét olyan jól vászonra vitt a Marvel, itt sem lesz különösebb gond. A fejesek még nem kommentálták a dolgot, így ezzel a néhány részlettel kell beérjük egyelőre. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.