Hirdetés

New York Comic Con 2015 - Daredevil és Jessica Jones

|

Hirdetés

A legfontosabb Comic Cont természetesen San Diegóban rendezik, amiről mi is folyamatosan írtunk. A Keleti-partnak is van azonban egy sajátja, ami ott lohol a nyugati nyakában és derekasan küzd a hasonló elbánásért. Ezt New Yorkban rendezik és legalább olyan nagy a felhajtás, mint Amerika másik oldalán, mégis a sajtót kevésbé mozgatja meg, hisz a nagy bejelentések addigra már megtörténtek. A nagy stúdiók persze a közkedvelt, illetve a nagyobb tömegeket megmozdító sorozataikat mutatják be.  A Warner Bros. az Arrow és a Flash kivételével viszi az összes képregényes sorozatát (Gotham, Supergirl, Legends of Tomorrow, Lucifer + Blindspot, Person of Interest). A Fox nagyot fog dobni az X-Akták legújjabb részének vetítésével és nem csak egy panellel (Az Álmosvölgy legendája, Minority Report, Bordertown, Lookinglass). Az AMC a vadiúj Outcast mellett, levetíti például a The Walking Dead  évadnyitót, majd jön a szokásos kérdezz-felelek. A Marvel tévés részlége visz mindent, amit emberileg lehetséges, a péntek szinte csak róluk fog szólni:

  • Marvel Animation Presents: Marvels Ultimate Spider-Man: Web Warriors. - Jeph Loeb a tévés részleg vezetője fogja bemutatni, mellette még lesznek ismertetők a Disney XD marveles sorozatairől is.
  • Marvel Television present: Agents of Primetime. - Szokásos panelek az Agent Carter és az Agents of S.H.I.E.L.D. stábjával. Utóbbinak a haramadik évados kezdését is levetítik.
  • The Netflix Original Series Marvels Jessica Jones and Marvels Daredevil. - Majdnem két órát kapnak!
(Mondjuk túl messze nem kell utazniuk, ugyanis a tévés részlegnek New Yorkban van a központja.) Itt utána lehet nézni, hogy kik mennek név szerint.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.