Hirdetés

Nézd meg a családdal együtt a Trollok a világ körült! (lezárva)

|

Október 29-én került mozikba a Trollok folytatása, amelyben kedvenc kis színes lényeink a zenét próbálják megmenteni, mi pedig örömmel küldenénk el titeket az animációs film egyik vetítésére.

Hirdetés

A történet szerint mindenki boldog Trollvárosban, ám Pipacs királynő és Ágas meglepő dologra bukkannak: kiderül, hogy léteznek más troll világok is, ráadásul mindegyikben más-más zenei irányzat dívik. Csakhogy egy titokzatos fenyegetés veszélybe sodor minden trollközösséget, ezért Pipacsék útnak indulnak, hogy együttműködésre sarkallják a trollokat és együtt nézzenek szembe a veszéllyel. Természetesen akárcsak az előző filmben, úgy most is számíthatunk emlékezetes dalokra, ráadásul a sztorinak köszönhetően mindenfajta zenei műfaj képviselteti magát. 

Hirdetés

A Trollok a világ körül október 29-én került a hazai mozikba, viszont ha még nem láttátok, de szeretnétek megtekinteni a családdal együtt, akkor érdemes velünk tartani: a UIP-Duna Film jóvoltából gazdára talál két darab családi (négyfős) kupon - amelyet szabadon felhasználhattok, azaz bármikor megtekinthetitek a filmet a Sugár Moziban - azok között, akik november 1., vasárnap délig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre: 

- Ki Ágas magyar szinkronhangja?

a, Bereczki Zoltán
b, Fehér Tibor
c, Zámbori Soma

A helyes megfejtés betűjelét a puliwood@project029.hu-ra várjuk "Trollok" tárggyal. Kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud és el szeretne menni a filmre. Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat. Sok sikert!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.