Hirdetés

Nézd meg a családdal együtt az Emma és a fekete jaguárt!

|

Február 8-tól nézhető a mozikban a legújabb családi film, amelyben egy lány az Amazonas esőerdejében nő fel, és egy jaguár válik a legjobb barátjává.

Hirdetés

Gilles de Maistre az állatos családi filmekre szakosodott: a 2018-as Mia és a fehér oroszlán, valamint a 2021-es A farkas és az oroszlán után legújabb projektje is erre a koncepcióra épül. A főszereplő, Emma az Amazonas esőerdejében nőtt fel, és a világ egyik legritkább barátságára tett szert, amikor rátalált egy jaguárbébire. Egy tragikus esemény miatt azonban el kell hagynia barátját, hogy New Yorkban folytassa az életét, de éveken át ábrándozik a visszatérésről.

Egy nap azonban a már tinédzser Emma (Lumi Pollack - Utóhatás) megtudja, hogy régi otthonát és barátját vadorzók fenyegetik, ezért elhatározza, hogy visszamegy a dzsungelbe a szeretett jaguárjához, és mivel biológiatanára, Anja (Emily Bett Rickards - A zöld íjász) nem tudja lebeszélni a vakmerő utazásról, ezért veletart, hogy megvédjék az esőerdőt és az állatokat.

Hirdetés

Az Emma és a fekete jaguár február 8-án kerül a mozikba, de a Prorom és a Puliwood együttműködésének köszönhetően négy család bármikor megtekintheti a filmet a Cinema City mozik egyikében. 4 darab négyfős családi jegy talál gazdára azok között, akik február 12-én, hétfőn délig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

Hogy hívják Emma fekete jaguárját?

a, Charity
b, Faith
c, Hope

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Emma" tárggyal. A szerencsésekkel a részleteket illetően felvesszük a kapcsolatot. Ha szeretnétek elsők között értesülni a hasonló lehetőségekről, akkor kövessétek a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.