Hirdetés

Nézd meg a Jurassic World egyik törölt jelenetét

|

Hirdetés

Idén nyáron mutatkozott be a mozikban a Jurassic World, mely nem kicsit cáfolva rá mindenféle kritikára és találgatásra, minden idők harmadik legsikeresebb filmje lett, melynek 1,6 milliárd dolláros bevételét csak az Avatar és a Titanic űberelte idáig. Nem is csoda hát, hogy a stúdió rögtön berendelte a folytatást, mely 2018-ban érkezik egy elég érdekes koncepcióval. A film már elérhető DVD-n és Blu-ray-en is, mely nem egy törölt jelenetet tartalmaz, és amelyekből most egyet bárki megtekinthet. Bárki, aki kiváncsi a dinoszauruszok ürülékére. https://www.youtube.com/watch?v=mFNdIN3ag0Y Nem ez az első jelenet a Jurassic Park történetében, mikoris dinoszaurusz ürülékben matat egy szereplő. Az 1993-as eredeti filmben szerepelt egy jelenet, amelyben Laura Dern karaktere, Dr. Ellie Sattler megvizsgálta egy beteg Triceratops fekáliáját, hogy megállapítsa annak betegségét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.