Hirdetés

Nézd meg a premier napján Lucy Hale új romantikus filmjét, a Gyűlölök és szereteket! (Lezárva)

|

Január 20-án kerül a hazai mozikba a Hazug csajok társaságából ismert színésznő vadonatúj filmje, velünk pedig már a premier napján beülhetsz rá a pároddal, barátnőddel.

Hirdetés

A Sally Thorne azonos nevű bestsellere alapján készült film a törekvő Lucy Hutton és rideg, céltudatos ellensége, Joshua Templeton történet meséli el. Lucy az erkölcsi elveinek megszegése nélkül szeretne szakmai sikereket elérni, azonban kíméletlen versengésbe kezd Joshuával, és ezt a rivalizálást egyre jobban bonyolítja, hogy egyre növekvő vonzalmat érez a férfi iránt. A főszerepben a Hazug csajok társasága sorozatból és a Felelsz vagy mersz című horrorból is ismert Lucy Hale-t láthatjuk, míg partnere az az Austin Stowell, akit láthattunk már többek között Az amerikai tini titkos életében, a Kémek hídjában és a Whiplashben is. 

Hirdetés

A Peter Hutchings (Indulás, Tudsz titkot tartani?) rendezésében készült Gyűlölök és szeretek január 20-án kerül a hazai mozikba, a Prorom és a Puliwood együttműködésének köszönhetően pedig a szerencsésebbek megtekinthetik a premier napján. Tíz darab páros belépő talál gazdára azok között, akik január 19-én, szerdán 18:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre (az alábbi magyar előzetes segít benne): 

Milyen pozíció az, amire Lucy és Joshua is pályázik?

a, ügyvezető igazgató
b, alelnök
c, semmilyen

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Lucy" tárggyal. A vetítés 2022. január 20-án, csütörtökön este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően privátban vesszük fel a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.