Hirdetés

Nézd meg a The Walking Dead félévadzárójának bónuszjelenetét!

|

Hirdetés

Tegnap levetítésre került a The Walking Dead 6. évadának 8. epizódja, mely egyben a félévadzáró is volt. Hamarosan érkezik róla a kibeszélő posztunk is, viszont ha véletlenül lemaradtatok volna róla, tekintsétek meg most az epizód úgymond stáblistás klippjét, amely egy kicsit előre vetíti, mi várható a második félévadban, és amelyben végre említésre kerül a közelgő nemezis, Negan (akit Jeffrey Dean Morgan fog életre kelteni), akinek debütálására ugyan az évadzáróig még várnunk kell, de utána a 7. évadban állandó szereplővé és főgonosszá lép elő. De elég is a beszédből, jöjjön a videó, melyet Szigonynak hála már felirattal tekinthettek meg: https://www.youtube.com/watch?v=UVNmZAbg4ts&feature=share A The Walking Dead 6. etapjának második fele február 14-én tér vissza a képernyőkre. Ti várjátok a maradék 8 részt az évadból? És Negan érkezését?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.