Hirdetés

Nézd meg a Zsivány Egyesből kimaradt jeleneteket

|

Habár ezek a képsorok benne voltak az előzetesekben, a filmből valamiért kimaradtak.

Hirdetés

Most, hogy a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet a mozikba került és hozta a várt bevételeket a Disney és a Lucasfilm zsebébe, a rajongók máris serényen fáradoznak azon, hogy kielemezzék a látottakat. A film természetesen tömve van cameókkal, easter eggekkel, sőt még az eredeti Star Warsból is átemeltek eddig fel nem használt jeleneteket. Ma azoké a shotoké lesz a főszerep, amelyek kimaradtak a Zsivány Egyesből.

Hirdetés

Vashi Nedomansky volt az a vállalkozó szellemű vágó, aki összeállítást készített azokból a jelenetekből, amelyek az előzetesekben és különböző egyéb reklámanyagokban felbukkantak, ám a végleges alkotásból kimaradtak. Olyan meglepően sok az ilyen anyag, hogy ezek egymásutánban lejátszása is egész hatásos trailernek bizonyul. Az újraforgatások alkalmával voltak róla pletykák, hogy a film közel 40%-át átdolgozták, ezt pedig már nem is olyan nehéz elhinnünk az alábbi videót látva.

ROGUE ONE - 46 SHOTS NOT IN THE FINAL FILM from Vashi Nedomansky on Vimeo.

Ti láttátok már a Zsivány Egyest? Hogy tetszett a Skywalker-sagát hanyagoló előzmény sztori? Kritikánkat itt olvashatjátok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.