Hirdetés

Nézd meg A keresztapa premier előtti vetítését, nyerj plakátot! (Lezárva)

|

Hirdetés

Hamarosan újra meghódítja a hazai mozikat A keresztapa című legenda, amelyet a klasszikusok leporolására szakosodott Pannonia Entertainment Ltd. mutat be március 10-től. Francis Ford Coppola örökbecsű mesterműve digitálisan felújítva, angol nyelven, magyar felirattal játsszák országszerte a kiválasztott mozik, mi pedig a forgalmazó felajánlásából kisorsolunk 2 darab páros belépőjegyet a premier előtti vetítésre, valamint 3 darab A keresztapa plakátot.

keresztapa-facebook-cover-1200x444
Amennyiben szeretnétek részt venni másodmagatokkal együtt a március 9-én, 19:30-kor az Uránia Nemzeti Filmszínházban megrendezésre kerülő premier előtti vetítésen, valamint szeretnétek haza vinni a 3 db Keresztapa moziplakát egyikét, akkor válaszoljatok helyesen az alábbi kérdésre:
  • Hány Oscar-díjjal jutalmazták a filmet?

A megfejtéseket a cinestar@project029.hu e-mail címre várjuk "Keresztapa" tárggyal, március 8. 20:00-ig, a nyerteseket azonnal kiértesítjük. Fontos: a páros jegy nem átruházható, valamint a plakátok március 10-én, 18:00-tól vehetőek át személyesen az Uránia Nemzeti Filmszínházban, név szerint. Sok szerencsét kívánunk! https://www.youtube.com/watch?v=KLjznTMH-x8
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.