Hirdetés

Nézd meg premier előtt a Bajos csajok remake-jét!

|

Március 7-én kerül mozikba egy klasszikus újragondolva, amit néhányan már premier előtt megtekinthetnek.

Hirdetés

Emlékeztek még a 2004-ben bemutatott tinivígjátékra Mark Walters rendezésében, amelyben olyan ismert arcokat láthattunk, mint Lindsay Lohan, Rachel McAdams és Tina Fey? Utóbbi forgatókönyvéből készült a sztori, amelyben a főszereplő csaj, Cady Heron egy átlagos gimnáziumba kerülve pszichológiai hadviselés és intrikák közepén találja magát.

A koncepció modern újragondolásában ismét Cady a főhős, akit befogad az iskolai tápláléklánc legtetején lévő elit csapat, a menő csajok bandája, csakhogy a lány elköveti azt a hibát, hogy belezúg a vezető expasijába, ezért pillanatok alatt ő kerül a banda célkeresztjébe. Cady számkivetett barátaival próbálja meg legyőzni őket, és közben megtanulja, hogyan legyen hű saját magához. Cady-t ezúttal Angourie Rice alakítja, és olyan ifjú színésznők bukkannak fel mellette, mint Reneé Rapp, Bebe Wood, Avantika és Auli'i Cravalho, de a régi gárdából is visszatérnek páran. 

Hirdetés

A Bajos csajok március 7-én kerül a mozikba, de a UIP-Duna Film és a Puliwood együttműködésének köszönhetően néhányan egy vetítésen már premier előtt megtekinthetik. 5 darab páros belépő talál gazdára azok között, akik március 4-én, hétfőn 16:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

Az alábbiak közül várhatóan melyik színésznő nem tér vissza az eredeti filmből?

a, Tina Fey
b, Lindsay Lohan
c, Rachel McAdams

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Bajos csajok" tárggyal. A vetítés 2024. március 5-én, kedden este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni a hasonló lehetőségekről, akkor kövessétek a Facebook oldalunkat, de van Instagramunk is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.