Hirdetés

Nézd meg premier előtt a Halálos iramban 10-et! (Lezárva)

|

Hamarosan elrajtol a CSALÁD három részesre hízott búcsújának első felvonása, ti pedig már premier előtt megnézhetitek a partneretekkel együtt, ha velünk tartotok.

Hirdetés

Dominic Toretto (Vin Diesel) és társai már régóta folytatják azt, amiben a legjobbak: lehetetlen mutatványokat végrehajtani, miközben a haja száluk sem görbül. Az évek alatt még az ellenségeikből is barátok lettek (elég csak Dwayne Johnson Luke Hobbsára, Jason Statham Deckard Shawjára vagy Jonh Cena Jakobjára gondolni), viszont így sem tudnak kifogyni a nemezisekből. 

Charlize Theron Cipherje még mindig keveri a szószt, a fő veszélyt viszont most nem ő, hanem Jason Momoa karaktere, Dante jelenti, aki bosszúhadjáratot indított Dom és a családja ellen, ezt pedig nem csupán hőseink fogják megérezni, hanem ártatlanok is. Vajon sikerül nekik megállítani Dantét?

Hirdetés

A Halálos iramban 10. május 18-án kerül a hazai mozikba Louis Leterrier (A hihetetlen Hulk, A szállító) rendezésében, de a UIP-Duna Film és a Puliwood együttműködésének köszönhetően néhányan egy vetítésen már premier előtt megtekinthetik. Öt darab páros belépő talál gazdára azok között, akik május 15-én, hétfőn 16:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre: 

Az alábbiak közül ki nem vér szerinti rokona Dominic Torettónak?

a, Jakob (John Cena)
b, Mia (Jordana Brewster)
c, Dante (Jason Momoa)

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Halálos iramban" tárggyal. A vetítés 2023. május 16-án, kedden este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően privátban vesszük fel a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.