Hirdetés

Nézd meg premier előtt a kalandor, Jack Mimoun kincsvadászatát! (Lezárva)

|

Kevés kalandfilm készül, így a műfaj szerelmeseinek érdemes odafigyelnie a január 19-én mozikba kerülő francia-belga koprodukcióra, amire ti már premier előtt beülhettek.

Hirdetés

A sztori szerint két évvel járunk azután, hogy Jack Mimoun sikeresen kijutott az ellenséges Val Verde szigetről és kalandsztár lett belőle: az élményeit bemutató könyv bestseller lett, és hatalmas sikernek örvend a televíziós műsora is. A hírnév a rejtélyes Aurélie Diaz (Joséphine Japy) képében éri utol Jacket, aki visszaviszi őt Val Verdébe, hogy megkeressék a hírhedt kalóz, La Buse kardját.

Jack (Malik Bentalha) a vakmerő menedzsere, Bruno Quézac (Jérôme Commandeur) és a kiszámíthatatlan zsoldos, Jean-Marc Bastos (François Damiens) társaságában vág neki a kincsvadászatnak egy olyan sziget dzsungelében, amely ezer veszélyt tartogat a behatolók számára. 

Hirdetés

A Malik Bentalha (Pattaya) és Ludovic Colbeau-Justin (Csak egy pillantás, Szerelembe gurulva) rendezésében készült Jack Mimoun és a rejtélyek szigete január 19-én kerül a hazai mozikba, de az ADS Service Kft. és a Puliwood együttműködésének köszönhetően néhányan egy vetítésen már premier előtt megtekinthetik. Öt darab páros belépő talál gazdára azok között, akik január 16-án, hétfőn 12:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre: 

Az alábbi kalózok közül ki nem létezett a valóságban?

a, Calico Jack
b, Hector Barbossa
c, Bartholomew Roberts

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Jack Mimoun" tárggyal. A vetítés 2023. január 17-én, kedden este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően privátban vesszük fel a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.