Hirdetés

Nézd meg premier előtt a Katicabogár és Fekete Macska sorozat előzményfilmjét! (Lezárva)

|

A hazánkban is népszerű Miraculous széria karaktereinek eredetsztoriját már a premier előtt átélhetitek a családdal együtt, ha velünk tartotok.

Hirdetés

Bizonyára ti is hallottatok már a Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai című animációs sorozatról, ha más miatt nem, akkor a családban lévő ifjakon keresztül, vagy esetleg a boltokban lévő merchandise termékek kapcsán. A francia széria világszerte nagy sikert aratott, hazánkban is nagyon népszerű, és nem véletlenül, hiszen a középpontban két látszólag átlagosnak tűnő tinédzser áll, akik titokban szuperhősök: egyikük Marinette, a másikuk pedig Adrien.

Marinette beleesett a fiúba, az azonban nem viszonozza az érzéseit, a lány hős-személyisége, Katicabogár viszont annál jobban bejön neki. Mindketten egy-egy különleges talizmán segítségével tudnak átváltozni, amik erejét két kis varázserejű lény szolgáltatja. Az előzményfilm azt mutatja be, hogy miképpen találkoznak ezekkel a kis lényekkel, hogyan kapják meg az erejüket, és mivel kezdődik bűnüldöző pályafutásuk, és természetesen láthatjuk a két karakter első találkozását is. 

Hirdetés

A Katicabogár és Fekete Macska kalandjai: A mozifilm augusztus 3-án kerül a hazai mozikba Jeremy Zag (Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai, Sammy és barátai) rendezésében de a Prorom és a Puliwood együttműködésének köszönhetően néhányan már premier előtt megtekinthetik. Öt darab négyfős családi belépő talál gazdára azok között, akik július 31-én, hétfőn 18:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre: 

Hol játszódik a film és a sorozat?

a, Párizs
b, Róma
c, Madrid

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Katicabogár" tárggyal. A vetítés 2023. augusztus 1-jén, kedd este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően privátban vesszük fel a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.