Hirdetés

Nézd meg premier előtt a Kokainmedve című őrültséget! (Lezárva)

|

Február 23-án kerül a mozikba a megtörtént eseten alapuló, kokaint felszippantó maci története, de ti már premier előtt megnézhetitek.

Hirdetés

Az élet néha furcsább sztorikat ír, mint Hollywood. Ilyen volt az is, amikor egy rendőrből lett kábítószercsempész a társával együtt épp drogot szállított 1985 szeptemberében, amikor Cessnájuk veszíteni kezdett a magasságából, és annak érdekében, hogy könnyítsenek a terhen, kidobálták a szállítmányt, majd ők is kiugrottak, de a volt rendőr ejtőernyője nem nyílt ki. A valóságban az történt, hogy a drogszállítmányt megtalálta egy fekete medve és addig ette, amíg túl nem adagolta magát. 

A filmváltozaton azonban csavarnak egyet, a bekokainozott maci őrjőngése közben számos szerencsétlen emberrel találkozik, akiket nem fog kímélni. A főbb szereplők között köszönthetjük Keri Russell-t (Foglalkozásuk: amerikai, A majmok bolygója: Forradalom), Alden Ehrenreichet (Solo: Egy Star Wars-történet, Szép új világ), Kristofer Hivjut (Trónok harca, Lavina), Jesse Tyler Fergusont (Modern család) és Matthew Rhys-t (Foglalkozásuk: amerikai, Perry Mason).

Hirdetés

Az Elizabeth Banks (Tökéletes hang 2, Charlie angyalai) rendezésében készült Kokainmedve február 23-án kerül a hazai mozikba, de a UIP-Duna Film és a Puliwood együttműködésének köszönhetően néhányan egy vetítésen már premier előtt megtekinthetik. Öt darab páros belépő talál gazdára azok között, akik február 21-én, kedden 12:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre: 

Az alábbiak közül melyik elhunyt színésznek az egyik utolsó filmje a Kokainmedve?

a, James Caan
b, Ray Liotta
c, William Hurt

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Kokainmedve" tárggyal. A vetítés 2023. február 22-én, szerdán este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően privátban vesszük fel a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.