Hirdetés

Nézd meg premier előtt a Könyvklub folytatását! (lezárva)

|

Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen és Mary Steenburgen május 11-től térnek vissza, de ti már előtte megnézhetitek őket a partneretekkel együtt.

Hirdetés

Az első részben A szürke ötven árnyalata szolgált katalizátorként, ugyanis a négy jó barátnő - Diane (Diane Keaton), Vivian (Jane Fonda), Sharon (Candice Bergen) és Carol (Mary Steenburgen) - által alapított könyvklubban E.L. James erotikus regénye került terítékre, és mindegyikükből előtört a végzet asszonya, ami szórakoztató perceket okozott a nézőknek. 

A Könyvklub folytatásában hőseink egy festői szépségű országba mennek vakációzni, viszont elszabadulnak az események és kiderülnek titkok, így a pihenésből országjárú kalandtúra kerekedik. 

Hirdetés

A Könyvklub: A következő fejezet május 11-én kerül a hazai mozikba Bill Holderman () rendezésében, de a UIP-Duna Film és a Puliwood együttműködésének köszönhetően néhányan egy vetítésen már premier előtt megtekinthetik. Öt darab páros belépő talál gazdára azok között, akik május 8-án, hétfőn 12:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre (a trailer segíthet): 

Melyik országba utaznak a Könyvklub: A következő fejezet szereplői?

a, Olaszország
b, Franciaország
c, Spanyolország

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Könyvklub" tárggyal. A vetítés 2023. május 9-én, kedden este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően privátban vesszük fel a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.