Hirdetés

Nézd meg premier előtt a korhatáros vígjátékot, a Kivert kutyákat!

|

Augusztus 17-én kerül mozikba a kutyák bosszúfilmjének is felfogható Kivert kutyák, de velünk már premier előtt megtekinthetitek.

Hirdetés

Számos cuki kutyás film jelent már meg Hollywoodban, amik a blökik ártatlan oldalára fókuszáltak, viszont a Dan Perrault (American Vandal) által írt Kivert kutyák szakít a finomkodással, és egy korhatáros komédiába oltott bosszúfilmet mutat be, amelyben egy magára hagyott kutya összeáll kóbor társaival, hogy megleckéztesse egykori szemét gazdáját. 

Az eredeti változatban olyan színészek kölcsönzik a hangjukat a négylábúaknak, mint Will Ferrell (A híres Ron Burgundy legendája, Taplógáz), Jamie Foxx (Django elszabadul, Miami Vice), Sofia Vergara (Modern család, Machete gyilkol), Isla Fisher (Az ítélet: család, Szemfényvesztők) és Randall Park (Amerika Huangjai, Wandavízió), míg élőszereplős formában többek között Will Forte (MacGruber, Az utolsó ember a Földön)  is fel fog bukanni a filmben. 

Hirdetés

A Kivert kutyák augusztus 17-én kerül a hazai mozikba Josh Greenbaum (Amerika Huangjai, Új csaj) rendezésében, de a UIP-Duna Film és a Puliwood együttműködésének köszönhetően néhányan már premier előtt megtekinthetik. 5 darab páros belépő talál gazdára azok között, akik augusztus 15-én, kedden 12:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre: 

Hogy hívják a főszereplő kutyát?

a, Reggie
b, Bobby
c, Zeus

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Kutyák" tárggyal. A vetítés 2023. augusztus 16-án, szerda este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően privátban vesszük fel a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.