Hirdetés

Nézd meg premier előtt a Kutya és macska című családi vígjátékot!

|

Február 22-én kerül a mozikba a francia családi vígjáték, amit néhányan már premier előtt megtekinthetnek.

Hirdetés

Nem mindennap láthatunk olyan filmet, aminek az egyik főszereplője egy híres influenszermacska, pedig a Kutya és macska esetében ez a helyzet: a történetben fontos szerepet játszik a Díva nevű macsek és gazdája, Monica (Reem Kherici), valamint a Chichi nevű kóborkutya és egy hírhedt tolvaj, Jack (Franck Dubosc), akinek rubintját véletlenül lenyeli az eb.

Szerencsételen események sorozata elválasztja az állatokat a nőtől és férfitól, a két riadt négylábú egy teljesen ismeretlen helyre keveredik. Elindulnak hát egy Montrealtól New Yorkig tartó őrült utazásra, miközben Monica és Jack sem várnak tétlenül, igyekeznek megkeresni őket. A dolgokat bonyolítja Brandt, a zsaru, aki egyfolytában a nyomukban van, hogy megkaparintsa a rubintot. 

Hirdetés

A  Reem Kherici (30 nap maximum, Oltári baki) írásában és rendezésében készült Kutya és macska február 22-én kerül a mozikba, de a Prorom és a Puliwood együttműködésének köszönhetően a szerencsésebbek egy vetítésen már premier előtt megtekinthetik. 5 darab páros belépő talál gazdára azok között, akik február 19-én, hétfőn délig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

Hány rész készült a Kutyák és macskák című filmből?

a, 1
b, 3
c, 5

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Kutya és macska" tárggyal. A vetítés 2024. február 20-án, kedden este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni a hasonló lehetőségekről, akkor kövessétek a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.