Hirdetés

Nézd meg premier előtt a legújabb horrort, az Abigailt!

|

Április 25-én kerül mozikba a legutóbbi két Sikoly filmet jegyző rendezőpáros legújabb projektje, amit néhányan már premier előtt megtekinthetnek.

Hirdetés

Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett, vagy ahogy művésznevükön hivatkoznak magukra, a Radio Silence először az Aki bújttal, majd a Sikoly (V) és Sikoly VI filmekkel tették le a névjegyüket a horror műfajban, következő projektjük pedig szintén ebben a zsánerben kapott helyet és őrültebb az eddigieknél.

Az Abigailben egy balerina kislányt (Alisha Weir - Matilda: A musical) rabolnak el a busás jutalom reményében, csakhogy hamar rádöbbennek, hogy Abigail nem egy védtelen lány, sőt, minden tudásukat be kell vetniük, ha túl akarják élni. A filmben felbukkan többek között Melissa Barrera (Sikoly, In the Heights), Dan Stevens (Légió, The Guest), Giancarlo Esposito (Breaking  Bad, Godfather of Harlem), Kathryn Newton (Hatalmas kis hazugságok, Freaky), Matthe Goode (Watchmen, Kódjátszma), Kevin Durand (Robin Hood, Locke & Key) és a tavaly elhunyt Angus Cloud (Eufória) is. 

Hirdetés

Az Abigail április 25-én kerül a mozikba, de a UIP-Duna Film és a Puliwood együttműködésének köszönhetően néhányan már premier előtt megtekinthetik. Öt darab páros jegy talál gazdára azok között, akik április 23-án, kedden 11:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

Milyen lény a címszereplő?

a, vérfarkas
b, zombi
c, vámpír

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Abigail" tárggyal. A vetítés 2024. április 24-én, szerdán este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni a hasonló lehetőségekről, akkor kövessétek a Facebook oldalunkat, de van Instagramunk és Viberünk is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.