Hirdetés

Nézd meg premier előtt a Lisa Frankensteint!

|

Február 8-án kerül a mozikba a legújabb Frankenstein-adaptáció, amit néhányan már premier előtt megtekinthetnek.

Hirdetés

A Lisa Frankenstein modern köntösben értelmezi újra a mindenki által jól ismert Frankenstein-sztorit, a főszereplő ugyanis egy tinédzser lány (Kathryn Newton - Freaky, Pikachu, a detektív), aki egy életre kelt hullában (Cole Sprouse - Két lépés távolság, Riverdale) próbálja megtalálni a szerelmet.

A forgatókönyvet Diablo Cody (Juno, Pszichoszingli) írta, amelyből a néhai Robin Williams lánya, Zelda Williams (Enyém a világ, Korra legendája) rendezett egy romantikus horror-komédiát. 

Hirdetés

A Lisa Frankenstein február 8-án kerül a mozikba, de a UIP-Duna Film és a Puliwood együttműködésének köszönhetően a szerencsésebbek egy vetítésen már premier előtt megtekinthetik. 5 darab páros belépő talál gazdára azok között, akik február 6-án, kedden délig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

Mary Shelley történetében kit hívnak Frankensteinnek?

a, a tudóst
b, a teremtményt
c, egyiket sem

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Frankenstein" tárggyal. A vetítés 2024. február 7-én, szerda este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni a hasonló lehetőségekről, akkor kövessétek a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.