Hirdetés

Nézd meg premier előtt a Miután elbuktunkot! (Lezárva)

|

Szeptember 9-én kerül a hazai mozikba Josephine Langford és Hero Fiennes Tiffin, azaz Tessa és Hardin viharos kapcsolatának következő fejezetek, amit a szerencsésebbek premier előtt megtekinthetnek.

Hirdetés

Tessa (Josephine Langford) és Hardin (Hero Fiennes Tiffin) se veled-se nélküled kapcsolata hatalmas népszerűségnek örvend mind regény, mind film formájában. A 2019-es Miután és a 2020-as Miután összecsaptunk után most megérkezett a folytatás is, amelyben ezúttal sincs hiány drámából, szenvedélyből, érzelmekből. A történet szerint Tessa élete egyik legfontosabb döntésének meghozatalára készül, ám hirtelen minden a feje tetejére áll, amikor felszínre törnek a családjával kapcsolatos és minden eddiginél nagyobb próbára tétetik Hardinnal való kapcsolata.

Hirdetés

A Castille Landon rendezésében készült Miután elbuktunk (16) szeptember 9-én kerül a mozikba, de a Prorom és a Puliwood együttműködésének köszönhetően a szerencsésebbek egy vetítésen már premier előtt megtekinthetik. Öt darab páros belépő talál gazdára azok között, akik szeptember 6-án, hétfőn 18:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre (érdemes a trailert megnézni hozzá): 

Az alábbiak közül melyik város után vágyakozik Tessa?

a, New York
b, Los Angeles
c, Seattle

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Miután" tárggyal. A vetítés 2021. szeptember 7-én, kedden este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.