Hirdetés

Nézd meg premier előtt, ahogy Idris Elba összecsap egy oroszlánnal! (lezárva)

|

Augusztus 11-én kerül a hazai mozikba a Fenevad című film, velünk viszont már premier előtt megtekinthetitek partneretek társaságában!

Hirdetés

A nemrég megözvegyült Dr. Nate Samuels (Idris Elba) elutazik a tinédzser lányaival Dél-Afrikába, oda, ahol megismerte a feleségét, hogy részt vegyen a gyerekeivel egy szafarin. Azzal azonban nem számolnak, hogy a környéket egy vérszomjas oroszlán tartja rettegésben, ami nem a kevés élelem miatt kezdi el öldösni a környékbelieket, viszont jó oka van rá. 

Hirdetés

A Baltasar Kormákur (Everest, Dermesztő mélység) rendezésében készült Fenevad augusztus 11-én kerül a mozikba, de a UIP-Duna Film és a Puliwood együttműködésének köszönhetően a szerencsésebbek egy vetítésen már premier előtt megtekinthetik. Öt darab páros belépő talál gazdára azok között, akik augusztus 8-án, hétfőn 12:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre: 

Az alábbi filmek közül melyikben NEM egy állattal gyűlik meg a főszereplő baja?

a, A zátony (2016)
b, Préda (2019)
c, Freaky (2020)

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Fenevad" tárggyal. A vetítés 2022. augusztus 9-én, kedden este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően privátban vesszük fel a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.