Hirdetés

Nézd meg premier előtt Az Északit! (Lezárva)

|

Május 19-én kerül a hazai mozikba Robert Eggers következő, vikinges témájú filmje, velünk viszont már premier előtt megtekinthetitek partneretek társaságában!

Hirdetés

A történetben egy fiatal viking herceg sorsát követhetjük nyomon, aki bosszút akar állni az apja haláláért. Az Északi nemcsak erős atmoszférát és brutális jeleneteket, de igazi sztárparádét is ígér, hiszen a karaktereket olyan színészek keltik életre, mint Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Claes Bang, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, Björk és Willem Dafoe.

Hirdetés

Robert Eggers (A boszorkány, A világítótorony) vadonatúj filmje, Az Északi május 19-én kerül a hazai mozikba, a Puliwood és a UIP-Duna Film együttműködésének köszönhetően azonban a szerencsésebbek már premier előtt beülhetnek rá. 5 páros jegy talál gazdára azok között, akik május 17-én, kedd 12:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre: 

Az alábbiak közül melyik színésznővel készítette el Eggers pályafutásának első filmjét?

a, Emma Mackey
b, Anya Taylor-Joy
c, Thomasin McKenzie

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Az Északi" tárggyal. A vetítés 2022. május 18-án, szerda este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően privátban vesszük fel a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.