Hirdetés

Nézd meg premier előtt az új horrort, a Démoni fényt! (Lezárva)

|

Október 27-én kerül a hazai mozikba Az utolsó ördögűzés rendezőjének új iflmje, velünk viszont már premier előtt megtekinthetitek plusz egy fővel!

Hirdetés

Mivel sosem látott méreteket öltött a démoni megszállottak száma, ezért a katolikus egyház úgy dönt, hogy újranyitja az ördögűző iskoláit. Egy elszánt apáca, Ann nővér (Jacqueline Byers) már kislány kora óta megmagyarázhatatlan démoni eseményeket tapasztalt, egy professzor (Colin Salmon) pedig felismeri benne a különleges képességet és hiába nem végezhetnek apácák ördögűzést, mégis beleegyezik, hogy kiképezi Ann-t a természetfeletti rítusra. Csakhogy tevékenykedésével a nő még jobban magára tereli a gonosz figyelmét. 

Hirdetés

A Daniel Stamm (A sötétség titkai, Az utolsó ördögűzés) rendezésében készült Démoni fény október 27-én kerül a hazai mozikba, de a Vertical és a Puliwood együttműködésének köszönhetően néhányan egy vetítésen már premier előtt megtekinthetik. Öt darab páros belépő talál gazdára azok között, akik október 25-én, kedden 12:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre: 

Az alábbiak közül melyik horrorban nem szerepelt a film egyik szereplője, Virginia Madsen?

a, Kísértetjárás Connecticutban
b, Kampókéz (1992)
c, Rémálom az Elm utcában

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Démoni" tárggyal. A vetítés 2022. október 26-án, szerdán este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően privátban vesszük fel a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.