Hirdetés

Nézd meg premier előtt az új horrort, a M3GAN-t! (Lezárva)

|

Ismételten egy baba okozza a parafaktort, de ezúttal bekavar a mesterséges intelligencia is. Január 12-től indul mutatkozik be a vérfagyasztó M3GAN, de ti már premier előtt beülhettek rá.

Hirdetés

A horrorműfaj egyik meghatározó eleme, a Blumhouse produkciós cég egy másik, a területen jártas filmessel, James Wannal (Fűrész, Insidious, Démonok között) fogott össze, hogy megmutassák, mire képes a mesterséges intelligencia csodája, M3GAN, az élethű játékbaba. M3GAN-t úgy programozták,  hogy a gyermek legmegbízhatóbb társa és a szülők legnagyobb szövetségese legyen, ugyanis képes figyelni, tanulni és megvédeni azt, akihez kötődik.  

A történet szerint amikor Gemma (Allison Williams) hirtelen az árván maradt 8 éves unokahúga gondviselője lesz, úgy dönt, hogy a M3GAN prototípusát hívja segítségül a kislány neveléséhez és felügyeletéhez, miközben teszteli a babát, a döntés azonban hamar rémálomba fordul át.

Hirdetés

A Gerard Johnstone (Házi őrizet, The Jaquie Brown Diaries) rendezésében készült M3GAN január 12-én kerül a hazai mozikba, de a UIP-Duna Film és a Puliwood együttműködésének köszönhetően néhányan egy vetítésen már premier előtt megtekinthetik. Öt darab páros belépő talál gazdára azok között, akik január 10-én, kedden 12:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre: 

Az alábbiak közül melyik horrorban nem egy játékbaba a gyilkos?

a, Gyerekjáték
b, Annabelle
c, Kedvencek temetője

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "M3GAN" tárggyal. A vetítés 2023. január 11-én, szerdán este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően privátban vesszük fel a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.