Hirdetés

Nézd meg premier előtt az új Kampókéz filmet! (Lezárva)

|

A Yahya Abdul-Mateen II főszereplésével készült horror augusztus 26-án debütál a hazai mozikban, de velünk premier előtt beülhettek rá.

Hirdetés

Az 1992-es, Tony Todd nevével fémjelzett Kampókéz közkedvelt alkotásnak számít a horrorzsánerben, ugyanakkor nem tudta elkerülni a felejthető folytatásfilmeket. Most Jordan Peele (Tűnj el!, Mi, Key and Peele) és Win Rosenfeled (The Twilight Zone) közös forgatókönyve próbál új életet lehelni a sorozatba, méghozzá egy úgynevezett "spirituális folytatással", amelyben immáron nem Toddra, hanem Yahya Abdul-Mateen II-re (Watchmen, Aquaman) vetül a reflektorfény. Hogy pontosan miről szól, azt kimerítően elmeséli az alábbi szinkronos előzetes.

Hirdetés

A Nia DaCosta (Little Woods) rendezésében készült Kampókéz augusztus 26-án kerül a mozikba, de a Fórum Hungary és a Puliwood együttműködésének köszönhetően a szerencsésebbek egy vetítésen már premier előtt megtekinthetik. Tíz darab páros belépő talál gazdára azok között, akik augusztus 24-én, kedden 18:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre: 

Milyen állatokkal ápol "szoros barátságot" Kampókéz?

a, kígyókkal
b, méhekkel
c, hangyákkal

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Kampókéz" tárggyal. A vetítés 2021. augusztus 25-én, szerdán este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.