Hirdetés

Nézd meg premier előtt az új katasztrófafilmet, a Moonfallt! (Lezárva)

|

Roland Emmerich legújabb világpusztításra február 3-án kerül a hazai mozikba, velünk viszont már a premier előtt beülhettek rá.

Hirdetés

A történet szerint a Hold váratlanul kibillen az ismert keringési pályájáról, ami így elkerülhetetlenül a Földbe fog csapódni, kioltva az életet a bolygón. A NASA azonban hetekkel a végzet előtt még kiküld egy csapatot az űrbe, hogy megvizsgálják a különös jelenség hátterét, és mint az kiderül, a közeledő világvége valóban nem egy természetes folyamat eredménye. A minél nagyobb vászonra kívánkozó látványos pusztításhoz olyan nevek társulnak, mint Patrick Wilson, Halle Berry, Michael Pena, Donald Sutherland és a Trónok harcából ismert John Bradley. 

Hirdetés

A Roland Emmerich (A függetlenség napja, Holnapután, A hazafi, Godzilla) rendezésében készült Moonfall február 3-án kerül a mozikba, de a Vertical és a Puliwood együttműködésének köszönhetően a szerencsésebbek egy vetítésen már premier előtt megtekinthetik. Öt darab páros belépő talál gazdára azok között, akik február elsején, kedden 12:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre: 

Az alábbi katasztrófafilmek közül melyiket nem Roland Emmerich rendezte?

a, 2012
b, A függetlenség napja: Feltámadás
c, Űrvihar

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Moonfall" tárggyal. A vetítés 2022. február 2-án, szerdán este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően privátban vesszük fel a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.