Hirdetés

Nézd meg premier előtt az új Stephen King adaptációt, a Tűzgyújtót! (Lezárva)

|

Május 12-én kerül a mozikba az új Tűzgyújtó film Zac Efron főszereplésével, velünk viszont már premier előtt megtekinthetitek partneretek társaságában!

Hirdetés

A történet középpontjában egy Charlie (Ryan Kiera Armstrong) nevű kislány áll, aki képes az elméjével tüzet csiholni, amit édesapja (Zac Efron) segítségével próbál úrrá lenni rajta. Ereje miatt azonban egy kormányzati szerv mindent megtesz, hogy megszerezze a lányt. Amikor azonban tragédia történik Charlie családjában, a gyermek utat enged képességeinek és bosszút áll a felelősökön. Stephen King klasszikus thrillere 1980-ban jelent meg, 1984-ben pedig film készült belőle, most pedig elérkezett a következő adaptáció ideje.

Hirdetés

Keith Thomas (The Vigil, Arkane) hátborzongató filmje, a Tűzgyújtó május 12-én kerül a hazai mozikba, a Puliwood és a UIP-Duna Film együttműködésének köszönhetően azonban a szerencsésebbek már premier előtt beülhetnek rá. 5 páros jegy talál gazdára azok között, akik május 10-én, kedd 12:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre: 

Ki alakította az 1984-es feldolgozás főszereplőjét?

A, Kate Winslet
B, Drew Barrymore
C, Kim Basinger
D, Sissy Spacek

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Tűzgyújtó" tárggyal. A vetítés 2022. május 11-én, szerda este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően privátban vesszük fel a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.