Hirdetés

Nézd meg premier előtt Cate Blanchett új filmjét, a Tárt! (Lezárva)

|

Február 16-án kerül mozikba a Tár, amelyért Cate Blanchett Oscar-díjat is kaphat, de ti már premier előtt beülhettek rá.

Hirdetés

A történet középpontjában Lydia Tár, az ikonikus zenész áll, akit az egyik legnagyobb zeneszerzőnek és karmesternek tartanak, szóval ennél már nem is lehetne sikeresebb a munkájában, és a magánéletére sem panaszkodhat, hiszen szerető párja és gyermeke van. Azt hihetnénk, hogy ez a tökéletes élet, azonban a "nem minden arany, ami fénylik" mondás itt is érvényes. 

A Tár lényegében a cancel culture, avagy magyarul az eltörlés/elnémítés jelenségének folyamatát hivatott ábrázolni, és teszi ezt a címszereplőt alakító Cate Blanchett zseniális játékával, aki ennek köszönhetően az idei Oscar-díj egyik legnagyobb esélyesévé vált

Hirdetés

A Todd Field (Apró titkok, A hálószobában) írásában és rendezésében készült Tár február 16-án kerül a hazai mozikba, de a UIP-Duna Film és a Puliwood együttműködésének köszönhetően néhányan egy vetítésen már premier előtt megtekinthetik. Öt darab páros belépő talál gazdára azok között, akik február 13-án, hétfőn 12:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre: 

Az alábbiak közül melyik filmjéért kapta Cate Blanchett az első Oscar-díját?

a, Aviátor
b, Elizabeth: Az aranykor
c, Carol

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Tár" tárggyal. A vetítés 2023. február 14-én, kedden este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően privátban vesszük fel a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.