Hirdetés

Nézd meg premier előtt Dev Patel akcióthillerét, A Majomembert!

|

Április 4-én kerül mozikba a Gettómilliomos sztárjának rendezői debütálása, amit néhányan már premier előtt megtekinthetnek.

Hirdetés

Dev Patel (Oroszlán, Gettómilliomos) főszereplésével, rendezésében és írásában (Paul Angunawelával és John Collee-vel közösen jegyzi a forgatókönyvet) készült el A Majomember című akcióthriller, amelynek történetét a majomfejű és majomfarkú Hanumán legendája ihlette, aki az erő és a bátorság megtestesítője. A középpontban egy névtelen, kölyökként emlegetett fiatalember áll, aki sanyarú életét egy titkos harcos klubban tengeti, estéről estére gorillamaszkot viselve verekedik. 

Sok éven át fojtja el így dühét, aztán megtalálja a módját, hogyan kerüljön be a város bűnös elitjének tagjai közé. Amikor pedig feltör benne egy gyermekkori trauma, rejtélyes módon megsebesült kezei szinte önálló életre kelve megtorló hadjáratba kezdenek azok ellen, akik mindent elvettek tőle.

Hirdetés

A Majomember április 4-én kerül a mozikba, de a UIP-Duna Film és a Puliwood együttműködésének köszönhetően néhányan már premier előtt megtekinthetik. Öt darab páros jegy talál gazdára azok között, akik április 2-án, kedden 11:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

Melyik filmjéért jelölték Oscar-díjra Dev Patelt?

a, Gettómilliomos
b, Oroszlán
c, A Zöld Lovag

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Majomember" tárggyal. A vetítés 2024. április 3-án, szerdán este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni a hasonló lehetőségekről, akkor kövessétek a Facebook oldalunkat, de van Instagramunk és Viberünk is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.