Hirdetés

Nézd meg premier előtt Ethan Hawke horrorját, a Fekete telefont! (Lezárva)

|

Június 23-án kerül mozikba Scott Derrickson horrorja, amely Joe Hill novellája alapján készült, velünk viszont már premier előtt megtekinthetitek partneretek társaságában!

Hirdetés

A film Finney Shaw (Mason Thames), egy félénk, de okos 13 éves fiú történetét meséli el, akit elrabol egy szadista gyilkos (Ethan Hawke), és csapdába ejt egy hangszigetelt pincében. Amikor azonban a falon régóta lecsatlakoztatott telefon csörögni kezd, Finney ráébred, hogy képes hallani a gyilkos korábbi áldozatainak hangját, akik készen állnak arra, hogy segítsenek Finney-nek, hogy ami velük történt, az ne történjen meg vele is.

Hirdetés

A Scott Derrickson (Doctor Strange, Sinister) rendezésében készült Fekete telefon június 23-án kerül a mozikba, de a UIP-Duna Film és a Puliwood együttműködésének köszönhetően a szerencsésebbek egy vetítésen már premier előtt megtekinthetik. Öt darab páros belépő talál gazdára azok között, akik június 20-án, hétfőn 18:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre: 

Az alábbiak közül kinek a fia Joe Hill, akinek a novellája alapján készült a film?

a, Clive Barker
b, Stephen King 
c, Neil Gaiman

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Fekete telefon" tárggyal. A vetítés 2022. június 21-én, kedden este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően privátban vesszük fel a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.