Hirdetés

Nézd meg premier előtt Idris Elba új filmjét, a Háromezer év vágyakozást! (Lezárva)

|

Szeptember 8-án kerül a hazai mozikba a Mad Max: A harag útját is rendező George Miller újdonsága, amelyben Idris Elba egy dzsinnt alakít, a szerencsésebbek pedig már premier előtt megnézhetik.

Hirdetés

Bár a legtöbben valószínűleg a Mad Max: A harag útja előzményfilmjét, a Furiosát várják George Millertől, azonban a rendező előtte még megvalósította egy régi álmát, amelyet már több mint húsz éve szeretett volna tető alá hozni: egy olyan fantasy-t, amely A.S. Byatt novelláján alapul. A sztori egy dzsinnre (Idris Elba) fókuszál, akit a modern világban ébreszt fel egy olyan nő (Tilda Swinton), aki teljesen elégedett az életével, így fogalma sincs, hogy mihez kezdhetne három kívánsággal. 

Hirdetés

A George Miller (Mad max filmek) rendezésében készült Háromezer év vágyakozás (16) szeptember 8-án kerül a mozikba, de a Prorom és a Puliwood együttműködésének köszönhetően a szerencsésebbek egy vetítésen már premier előtt megtekinthetik. Tíz darab páros belépő talál gazdára azok között, akik szeptember 5-én, hétfőn 18:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

A színészkedés mellett milyen szakmát űz még Idris Elba hivatásszerűen?

a, szobrász
b, regényíró
c, dj

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "3000 év" tárggyal. A vetítés 2022. szeptember 6-án, kedden este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.