Hirdetés

Nézd meg premier előtt Jennifer Lopez és Owen Wilson új romantikus filmjét! (Lezárva)

|

A Vegyél el február 10-én kerül a hazai mozikba, velünk viszont már a premier előtt beülhettek rá.

Hirdetés

A Jennifer Lopez és Maluma dalaival telepakolt romantikus vígjáték történetében egy szupersztár énekesnő és egy matektanár furcsa találkozását ismerhetjük meg, akik ugyan idegenek egymás számára, de egy váratlan fordulat úgy hozza, hogy összeházasodnak, és majd azt követően megismerik egymást. De vajon képes két, ennyire különböző világokból származó ember áthidalni a kettejük között lévő szakadékot és olyan helyet teremteni, ahová mindketten tartozhatnak?

Hirdetés

A Kat Coiro (Felhőtlen Philadelphia, She-Hulk) rendezésében készült Vegyél el február 10-én kerül a mozikba, de a UIP-Duna Film és a Puliwood együttműködésének köszönhetően a szerencsésebbek egy vetítésen már premier előtt megtekinthetik. Öt darab páros belépő talál gazdára azok között, akik február nyolcadikán, kedden 09:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre (segít a trailer): 

Honnan származik a film címe, a Vegyél el (Marry Me)?

a, Jennifer Lopez dalának nevéből
b, egy parfüm elnevezéséből
c, egy házasságközvetítő nevéből

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Vegyél el" tárggyal. A vetítés 2022. február 9-én, szerdán este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően privátban vesszük fel a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.