Hirdetés

Nézd meg premier előtt Jordan Peele új filmjét, a Nemet! (lezárva)

|

Augusztus 18-án kerül a hazai mozikba a Tűnj el! rendezőjének újdonsága, velünk viszont már premier előtt megtekinthetitek plusz egy fővel!

Hirdetés

A Kalifornia egyik magányos és mindentől távol eső szurdokában játszódó sztoriban a helyieknek egy hátborzongató és dermesztő felfedezéssel kell szembenéznie, amely örökre megváltoztatja az életüket és nem éppen pozitív irányban. A főszerepben Daniel Kaluuyát láthatjuk, aki Jordan Peele első rendezésének (Tűnj el!) főszereplője volt, mellette pedig feltűnik még többek között Keke Palmer (True Jackson, A Wall Street pillangói) és Steven Yeun (The Walking Dead, Minari) is. 

Hirdetés

A Jordan Peele rendezésében készült Nem augusztus 18-án kerül a hazai mozikba, de a UIP-Duna Film és a Puliwood együttműködésének köszönhetően a szerencsésebbek egy vetítésen már premier előtt megtekinthetik. Öt darab páros belépő talál gazdára azok között, akik augusztus 15-én, hétfőn 20:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre: 

Az alábbiak közül melyik alkotáshoz volt korábban köze Jordan Peele-nek?

a, Te (You)
b, Mi (Us)
c, Ők (Men)

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Nem" tárggyal. A vetítés 2022. augusztus 16-án, kedden este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően privátban vesszük fel a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.