Hirdetés

Nézd meg premier előtt Kenneth Branagh Oscar-esélyes filmjét, a Belfastot! (Lezárva)

|

A humoros, érzelmes és személyes történet február 14-én kerül a hazai mozikba, de velünk már két nappal előbb beülhettek rá!

Hirdetés

A számos kategóriában Oscar-esélyes Belfast egy fiú (Jude Hill) gyermekkorának a krónikáját meséli el a hatvanas évek végén, a címbeli város zűrzavarába helyezve, érzelmekkel és humorral gazdagon nyakon öntve. A különleges sztorit olyan színészek közreműködésével élhetjük át, mint Jamie Dornan, Ciarán Hinds, Caitriona Balfe és az Oscar-díjas Judi Dench. 

Hirdetés

A Kenneth Branagh (Sok hűhó semmiért, Thor, Gyilkosság az Orient expresszen) írásában és rendezésében készült Belfast február 24-én kerül a mozikba, de a UIP-Duna Film és a Puliwood együttműködésének köszönhetően a szerencsésebbek egy vetítésen már premier előtt megtekinthetik. Öt darab páros belépő talál gazdára azok között, akik február 21-én, hétfőn 16:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre: 

Az alábbiak közül melyik kategóriában NEM kapott Oscar-jelölést a film?

a, legjobb film
b, legjobb eredeti forgatókönyv
c, legjobb vágás

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Belfast" tárggyal. A vetítés 2022. február 22-én, kedden este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően privátban vesszük fel a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.