Hirdetés

Nézd meg premier előtt Liam Neeson új akciófilmjét, Az oltalmazót!

|

A színész legújabb bevetése december 2-án kerül a hazai mozikba, de velünk premier előtt beülhettek rá.

Hirdetés

Liam Neeson nem hagyott fel az akciózással. Legújabb filmjében egy Jim Hanson nevű amerikai veteránt alakít, aki nehéz időszakon megy keresztül, mivel elhunyt imádott felesége és a házát is el akarják árverezni a feje felől. Egyszer azonban a férfi belebotlik két illegális bevándorlóba, egy anyába és fiába, akiknek megvédése érdekében lövöldözésbe keveredik a mexikói kartell tagjaival. Ezzel azonban egy halálos ellenség haragját szabadította magára és oltalmazottjára. 

Hirdetés

A Robert Lorenz (Az utolsó csavar, Amerikai mesterlövész) rendezésében készült Az oltalmazó december 2-án kerül a mozikba, de a Prorom és a Puliwood együttműködésének köszönhetően a szerencsésebbek egy vetítésen már premier előtt megtekinthetik. Tíz darab páros belépő talál gazdára azok között, akik november 23-án, kedden 18:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre (az alábbi magyar előzetes segít benne): 

Ki szinkronizálja Liam Neesont a leggyakrabban?

a, Gáti Oszkár
b, Csernák János
c, Kőszegi Ákos

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Oltalmazó" tárggyal. A vetítés 2021. november 24-én, szerdán este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően privátban vesszük fel a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.