Hirdetés

Nézd meg premier előtt Lily James romantikus vígjátékát! (Lezárva)

|

Január 26-án kerül mozikba a Mi köze ennek a szerelemhez? című romantikus komédia, de ti már premier előtt beülhettek rá.

Hirdetés

Egy dokumentumfilmeket készítő, a társkereső appokat folyamatosan pörgő lány, Zoe (Lily James) arra a kérdésre keresi a választ, hogyan lehet manapság rátalálni az igaz szerelemre. Zoe számára azonban nem hoztak sok sikert az alkalmazások, amik nem csupán őt, de édesanyját (Emma Thompson) is elégegedetlensségel tölti el. A lány gyerekkori barátja és szomszédja, Kaz (Shazad Latif) számára azonban egyszerűbbnek tűnik a helyzet, mivel szülei találtak a számára egy gyönyörű menyasszonyt Pakisztánban. Zoe úgy dönt, hogy a következő filmjében nyomon követi az előre eltervezett házasságot, forgatás közben viszont ő maga is rengeteg új dolgot tanul a szerelemről.

Hirdetés

A Shekhar Kapur (Elizabeth, Damien: A sátán kegyeltje) rendezésében készült Mi köze ennek a szerelemhez? január 26-án kerül a hazai mozikba, de a Prorom és a Puliwood együttműködésének köszönhetően néhányan egy vetítésen már premier előtt megtekinthetik. Tíz darab páros belépő talál gazdára azok között, akik január 23-án, hétfőn 18:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre: 

Az alábbiak közül kit nem alakított még Lily James?

a, Hamupipőke 
b, Pamela Anderson
c, Hófehérke

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Szerelem" tárggyal. A vetítés 2023. január 24-én, kedden este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően privátban vesszük fel a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.