Hirdetés

Nézd meg premier előtt M. Night Shyamalan új filmjét! (Lezárva)

|

Február 2-án kerül mozikba a Kopogás a kunyhóban olyan színészekkel, mint Dave Bautista és Rupert Grint, de ti már előtte megnézhetitek partneretekkel együtt.

Hirdetés

A Paul Tremblay regényén alapuló történet szerint négy idegen túszul ejt egy családot, akiktől azt várják, hogy döntsék el, hármójuk közül kit áldozzanak fel az emberiség megmentése érdekében. Ahgy telik az idő, egyre több katasztrófa történik a világban, amely előrevetíti az apokalipszis eljövetelét. De mivel a famíliának semmi kapcsolatuk sincs a külvilággal, csak rajtuk múlik, hogy elhiszik-e a túszejtők állításait vagy felveszik a harcot velük. Az izgalmasnak ígérkező thrillerben olyan színészek bukkannak fel, mint a Marvel-filmekből is ismert Dave Bautista, a Harry Potter filmekkel befutott Rupert Grint és a Mátrix: Feltámadások új Smith-ügynöke, Jonathan Groff. 

Hirdetés

Az M. Night Shyamalan (Hatodik érzék, A sebezhetetlen, Jelek) írásában és rendezésében készült Kopogás a kunyhóban február 2-án kerül a hazai mozikba, de a UIP-Duna Film és a Puliwood együttműködésének köszönhetően néhányan egy vetítésen már premier előtt megtekinthetik. Öt darab páros belépő talál gazdára azok között, akik január 31-én, kedden 12:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre: 

Melyik filmjéért jelölték Oscar-díjra M. Night Shyamalan rendezőt? 

a, Hatodik érzék
b, Jelek
c, A sebezhetetlen

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Kopogás" tárggyal. A vetítés 2023. február elsején, szerdán este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően privátban vesszük fel a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.