Hirdetés

Nézd meg premier előtt Robert De Niro új vígjátékát! (Lezárva)

|

Az Apádra ütök filmekre hajazó komédiát május 25-től láthatjátok a hazai mozikban, de velünk már premier előtt megtekinthetitek partneretekkel együtt.

Hirdetés

Robert De Niro szinte mindent elért már, amit csak lehetett: kétszeres Oscar-díjas és egyszeres Golden Globe-díjas, temérdek klasszikus kötődik a nevéhez és olyan stílusa van, ami meghatározta Hollywoodot: az utóbbi években éppen ezért a könnyedebb, őrültebb filmek felé fordult (persze így is beesnek olyan különlegességek, mint a Joker, Az ír vagy Martin Scorsese új filmje, a Killers of the Flower Moon). A Nagyfater elszabadul, a Nagypapa hadművelet és A nagy visszatérők mind bizonyítják, hogy a színész komikusnak sem utolsó, de ezt már korábbi munkái alapján is tudtuk.

A Ben Stillerrel közösen készített Apádra ütök, Vejedre ütök és Utódomra ütök filmek sokakat nevettettek meg, De Niro legújabb vígjátéka, az Ürömapám pedig ezekre hajaz. Nem csupán azért, mert a film másik főszereplője, Sebastian Maniscalco hasonlít Stillerre, hanem a sztori miatt is: a középpontban ugyanis egy Sebastian nevű férfi áll (Maniscalco), akit menyasszonya meggyőz, hogy a július 4-ei nemzeti ünnep alkalmából vigyék magukkal látogatóba a vőlegény olasz származású, házsártos édesapját a nő szupergazdag rokonságához a hétvégére. 

Hirdetés

Hogy mi sül ki ebből, azt május 25-től nézheti meg a közönség Laura Terruso (Hello, Doris vagyok, Más ritmusra) rendezésében, de a Prorom és a Puliwood együttműködésének köszönhetően néhányan egy vetítésen már premier előtt megtekinthetik. Tíz darab páros belépő talál gazdára azok között, akik május 23-án, kedden 12:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

Robert De Niro alábbi filmjei közül melyik nem vígjáték?

a, Csak egy kis pánik
b, Last Vegas
c, Gyilkos szezon

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "De Niro" tárggyal. A vetítés 2023. május 24-én, szerdán este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően privátban vesszük fel a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.