Hirdetés

Nézd meg premier előtt Russell Crowe új filmjét, a Szunnyadó vérebeket!

|

Április 18-án kerül mozikba Russell Crowe legújabb filmje, amit néhányan már premier előtt megtekinthetnek.

Hirdetés

Adam Cooper első nagyjátékfilmjének középpontjában egy detektív (Russell Crowe) áll, aki visszatér egy régi gyilkossági ügyéhez, miután alávetették egy különleges, Alzheimert gyógyító eljárásnak. A férfi az emlékeit összerakva próbál megoldani egy brutális gyilkosságot, a sztori alapját E.O. Chirovici regénye, a The Book of Mirrors adja (ami nálunk Tükrök könyve címmel jelent meg). 

Crowe-on kívül a szereplőgárdát erősíti többek között Márton Csókás (A Védelmező, xXx), Karen Gillan (A galaxis őrzői filmek, Jumanji filmek), Harry Greenwood (A szekta szökevénye, A fegyvertelen katona) és Tommy Flanagan (Kemény motorosok, Gladiátor) is.

Hirdetés

A Szunnyadó vérebek április 18-án kerül a mozikba, de a Prorom és a Puliwood együttműködésének köszönhetően néhányan már premier előtt megtekinthetik. Öt darab páros jegy talál gazdára azok között, akik április 15-én, hétfőn 16:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

Ki Russell Crowe állandó magyar hangja (a trailer segít)?

a, Kőszegi Ákos
b, Rátóti Zoltán
c, Csankó Zoltán

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Crowe" tárggyal. A vetítés 2024. április 16-án, kedden este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni a hasonló lehetőségekről, akkor kövessétek a Facebook oldalunkat, de van Instagramunk és Viberünk is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.