Hirdetés

Nézd meg velünk együtt a John Wick: 4. felvonást egy exkluzív vetítésen!

|

Szerkesztőségünk mozizni hív titeket az ETELE Cinemába, hogy együtt éljük át Keanu Reeves legújabb akcióőrületét.

Hirdetés

A kaszkadőrből lett rendező, Chad Stahelski és a címszereplőt alakító John Wick eddig mindegyik filmmel lenyűgöztek minket, és nincs kétségünk afelől, hogy ezúttal sem fogunk csalódni. Már csak azért sem, mert a John Wick: 4. felvonás nemcsak a széria eddigi leghosszabb epizódja lesz, hanem a kritikák alapján az eddigi legjobbja is, amihez számos ismert arc aszisztál. 

A bonyodalmat ezúttal egy olyan ellenség (Bill Skarsgard) okozza, aki világszerte erős szövetségesekkel rendelkezik és olyan erőkkel bír, amik a barátokból ellenségeket teremthetnek. Reeves és Skarsgard mellett fel fog bukkanni a filmben többek között Donnie Yen, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Lance Reddick, Ian McShane és az elmaszkírozott Scott Adkins is.

Hirdetés

A film kapcsán most egy különleges eseményre invitálunk titeket: egy exkluzív, a Puliwood, a GameStar és a Bronson olvasóinak tartott vetítés keretében nézzük meg a filmet 2023. március 27-én, hétfőn 17:00-tól, a budapesti ETELE Cinema (1119, Budapest, Hadak útja 1.) 190 fős, modern és kényelmes 1-es mozitermében. Ahhoz, hogy velünk tarthassatok párotokkal együtt, március 21. 23:59-ig küldjétek el a szada@puliwood.hu címre, egy John Wick 4 tárgyú levélben a helyes választ az alábbi kérdésre, és fontos, hogy a levélben szerepeljen a teljes nevetek és a telefonszámotok is:

Mi John Wick beceneve a bérgyilkosok körében?

a, Sakál
b, Özvegycsináló
c, Rémkirály

E-mailben értesítjük majd azokat a helyesen válaszolókat, akik részt vehetnek ezen az exkluzív vetítésen, jegyeiket pedig a helyszínen, a vetítés kezdete előtt vehetik majd át, de a pontos részleteket a levélben fogjuk megírni minden érintettnek.

Érdemes rápörögnötök a dologra, hiszen a Puliwood, a GameStar és a Bronson szerkesztőivel, illetve olvasóival együtt nézhetitek majd meg az új John Wick filmet, ami egyszeri alkalom lesz. 

A nyereményjáték szabályzatát a linken keresztül olvashatod el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.