Hirdetés

Nézd meg velünk moziban a Lőpor turmixot! (Lezárva)

|

Augusztus 19-én kerül mozikba Karen Gillan, Carla Gugino, Lena Headey és Michelle Yeoh akciózása. Ha szeretnétek plusz egy fővel együtt megnézni, akkor tartsatok velünk!

Hirdetés

A John Wick filmekre hajazó sztori középpontjában Sam (Karen Gillan) áll, aki mindösszesen 12 éves volt (Freya Allan), amikor profi bérgyilkos édesanyja, Scarlet (Lena Headey) kénytelen volt elhagyni őt, azt követően pedig az a bűnszervezet nevelte fel a lányt, akinek Scarlet is dolgozott. 15 évvel később Sam anyja nyomdokaiba lép és jól is megy neki a munka, egészen addig, amíg egy megbizatás során összesodorja az élet a 8 éves Emilyvel (Chloe Coleman), akit csak úgy tud megvédeni, ha szembeszáll a munkaadójával. Ebben segít neki Scarlet és halálos kolléganői (Angela Bassett, Michelle Yeoh, Carla Gugino) is. 

Hirdetés

A Navot Papushado (Veszettség, Csúnya, gonosz bácsik) rendezésében készült Lőpor turmix augusztus 18-án kerül a mozikba, de a Prorom és a Puliwood együttműködésének köszönhetően a szerencsésebbek egy kísérővel együtt megtekinthetik a filmet - és ők maguk választhatják ki, hogy a Lőpor turmix melyik vetítésére ülnek be. Öt darab páros belépő talál gazdára azok között, akik augusztus 17-én, kedden 12:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

Lena Headey és Karen Gillan karakterei milyen kapcsolatban állnak egymással a filmben?

a, anya-lánya
b, testvérek
c, nincs rokoni kapcsolat

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "turmix" tárggyal. A kupon szabadon felhasználható lesz a Lőpor turmix vetítéseire bármelyik Cinema City moziban. A szerencsésekkel a részletekkel kapcsolatban felvesszük a kapcsolatot. Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.