Hirdetés

Nézd meg velünk premier előtt a 4 Oscar-díjra jelölt A szoba c. drámát! (Lezárva)

|

Hirdetés

A Mozi Mánia app, a CineStar valamint partnerei részvételével premier előtt mutathatjuk be a 4 Oscar-díjra jelölt, Golden Globe-díj nyertes A szoba című ír-kanadai filmdrámát, a hazai forgalmazó, a Vertigo Média Kft jóvoltából. Játékunkon páros belépőt nyerhetsz Emma Donoghue világsikert aratott bestsellerének adaptációjára, a zártkörű vetítés három nappal az országos premier előtt, 2016. január 25-én, este 7 órától kezdődik a Lurdy moziban. A regényhű feldolgozásra garanciát jelent, hogy az írónő maga írta filmre művét. A szoba világpremierje a rangos 40. Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon volt, ahol elnyerte a közönségdíjat. Ez az elismerés az Oscar-díj fokmérője, az elmúlt években a 12 év rabszolgaság, A király beszéde, a Gettómilliomos, és az Amerikai szépség is úgy nyert legjobb film Oscar-díjat, hogy előtte Torontóban diadalmaskodott. A film rendezője, Lenny Abrahamson korábban a Frank című filmmel érdemelt ki elismeréseket. A szoba az öt legfontosabb Oscar-kategória közül négyben érdekelt: A legjobb film, A legjobb színésznő, A legjobb adaptált forgatókönyv, valamint A legjobb rendező kategóriákban kapott jelölést. Brie Larson A legjobb női főszereplő (dráma) kategóriában a Golden Globe-díjat a napokban vehette át a filmben nyújtott alakításáért. https://www.youtube.com/watch?v=hOhZMzrU104&feature=youtu.be A történet szerint az ötéves Jack számára a Szoba maga a világ. Itt született, és Anyával együtt itt eszik, játszik, alszik és tanul. Ám ötödik születésnapja után Anya közli vele, hogy a világ a szobán kívül folytatódik, és ideje megtapasztalni azt, ami a falakon túl van. Ehhez azonban tervre és szökésre van szükség, amit Jack-nek egyedül kell megtennie. Jack pedig kezdi megérteni, hogy a Szoba igazából börtön volt, ők pedig fogvatartottak benne. Amikor pedig végre szabadok lesznek Jack és Anya számára is új élet kezdődik. Olyan, amire egyikük, és családtagjaik sem készültek fel.

24060190872_9b6fe091c8_k
Amennyiben szeretnéd három nappal az országos premier előtt megnézni A szoba c. drámát, akkor nincs más dolgod, mint válaszolni egy egyszerű kérdésünkre, legkésőbb 2016. január 24-én, délig a cinestar@project029.hu e-mail címre "A szoba" tárggyal: 
  • Mi volt a rendező, Lenny Abrahamson korábbi filmje?

Növeld esélyedet, vegyél részt partnereink (Mozi Mánia appMoziStarMoziNéző, MafabFPortálFilmDroidPluszMínusz BlogHetedik Sor KözepeMovieAddicts, Tech-Live, Rated), valamint média támogatóink (Cool Fm, GiGa Rádió, LakiHegy Rádió, Top Movies) játékaiban is. Felhívjuk figyelmedet, hogy a nyert jegyek számától függetlenül, egy nyertes számára egy páros belépőt tudunk biztosítani. A jegyeket kizárólag a nyertesnek áll módunkban átadni, az átvételnél személyi igazolvány felmutatását kérjük. Sok sikert kívánunk!
24394058836_376cc3f0c9_o
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.