Hirdetés

Nézd meg velünk premier előtt a női John Wicket, Avát! (LEZÁRVA)

|

Július 2-án kerül mozikba Jessica Chastain új akciófilmje, aki mellett olyan színészek szórakoztatnak majd, mint John Malkovich és Colin Farrell, ti pedig megnézhetitek premier előtt, ha velünk tartotok.

Hirdetés

Tate Taylor (A segítség, A lány a vonaton, Mami) új filmjének középpontjában Ava (Jessica Chastain), a profi bérgyilkos áll, aki egy balul elsült, fontos merénylet után hazatér, hogy megpróbálja helyrehozni a kapcsolatot a családjával, csakhogy a szervezet feje (Colin Farrell), aminek dolgozik őt tűzte ki a következő célpontnak. A pörgős akciófilmben Jessica Chastain és Colin Farrell mellett felbukkan még John Malkovich, Ioan Gruffudd, Common és Geena Davis is. 

Hirdetés

Puliwood és a Big Bang Media együttműködésének köszönhetően már premier előtt láthatjátok, hogy milyen lett az Ava, ugyanis tíz páros belépő talál gazdára azok között, akik június 29-én, hétfőn 15:00 óráig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

Ki képezte ki a Jessica Chastain által alakított Avát? (Az alábbi szinkronos előzetesből kiderül)

a, John Malkovich
b, Colin Farrell
c, Common

A helyes megfejtés betűjelét a puliwood@project029.hu-ra várjuk "Ava" tárggyal. A vetítés 2020. június 30-án, kedden este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját és a helyszínt illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat. Sok sikert!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.