Hirdetés

Egyiptom istenei - Nézd meg velünk premier előtt, 3D-ben! (Lezárva)

|

Hirdetés

Talán Alex Proyas (Én, a robot, Dark City, A holló) új filmje, az Egyiptom istenei több lesz egy Titánok harcára hajazó CGI-zúzdánál, talán nem, mindenesetre a bűnös élvezet kategóriát képviseli, amelyben egy halandó tolvaj (Brenton Thwaites) szövetkezik egy erős, de bosszúálló istennel (Nikolaj Coster-Waldau), hogy megállítsák a sötétség könyörtelen istenét (Gerard Butler), aki abban mesterkedik, hogy elpusztítsa a világot és a túlvilágot. Az akció-fantasy hazai forgalmazója, a Big Bang Media jóvoltából most megnézhetitek velünk premier előtt, 3D-ben az Egyiptom istenei-t, ugyanis három páros belépőt sorsolunk ki a február 24-én tartandó eseményre a játék résztvevői között. Nincs más dolgotok, mint a cinestar@project029.hu e-mail címre helyesen válaszolni az alábbi kérdésre:

  • Hogy hívják Gerard Butler karakterét a filmben? (angol és magyar változat is megfelel)

A levél tárgya "Egyiptom istenei" legyen, a határidő pedig február 23., kedd dél. Ne felejtsd el követni a CineStar Facebook oldalát sem, hogy ne maradj le a hasonló játékokról. Figyelem! A premier előtti vetítés Budapesten lesz a Mammut moziban, így csakis olyan vegyen részt a játékban, aki biztosan ott tud venni az eseményen. Sok sikert kívánunk! https://www.youtube.com/watch?v=zUyCLK-LQQg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.