Hirdetés

Nézz meg premier előtt egy családi filmet, A farkas és az oroszlánt!

|

Október 28-án kerül mozikba a Mia és a fehér oroszlán rendezőjének új filmje, amelyben két vadállat-kölyök megmenekül és elválaszthatatlanokká válnak, viszont felnőve veszély leselkedik rájuk.

Hirdetés

A családi film történetének középpontjában a 20 éves Alma (Molly Kunz) áll, aki nagyapja halála után visszatér gyermekkori otthonába, ami egy apró sziget a kanadai erdők szívében. Ottléte során rátalál két tehetetlen vadállat-kölyköt, akiket befogad, az idő haladtával pedig ők hárman elválaszthatatlanokká válnak. Csakhogy az oroszlán, a farkas és a lány világának idillje veszélybe kerül, amikor rátalál az állatokra egy erdőőr és elviszi őket. A négylábú "tesókra" kalandos utazás vár, hogy ismét egymásra találjanak Almával. 

Hirdetés

A Gilles de Maistre (Mia és a fehér oroszlán) rendezésében készült A farkas és az oroszlán (6) október 28-án kerül a hazai mozikba, de a Prorom és a Puliwood együttműködésének köszönhetően páran egy vetítésen már premier előtt megtekinthetik. Öt darab páros belépő talál gazdára azok között, akik október 26, kedd délig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre: 

Hol játszódik a történet?

a, Németország
b, Olaszország
c, Norvégia
d, Kanada

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Farkas" tárggyal. A vetítés 2021. október 27-én, szerda este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.