Hirdetés

Nézz meg premier előtt egy új horrort, az Éjszakai merülést!

|

Január 11-én kerül moziba Wyatt Russell és Kerry Condon filmje, amit néhányan már premier előtt megtekinthetnek.

Hirdetés

Ray Waller (Wyatt Russell - A Sólyom és a Tél Katonája, Monarch:  A szörnyek hagyatéka) profi baseballos volt, ám egy degeneratív betegség miatt korán vissza kellett vonulnia és új házba költözik aggódó feleségével, Eve-vel (Kerry Condon - A sziget szellemei, Better Call Saul), tinédzser lányával, Izzyvel (Amélie Hoeferle - Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája) és kisfiával, Elliottal (Gavin Warren). Ray abban reménykedik, hogy visszatérhet a profi ligába, ezért meggyőzi Eve-et, hogy a kertben lévő úszómedence neki jó fizikoterápia, a gyerekeknek jó szórakozás lesz. Csakhogy a ház múltjának sötét titka olyan erőt szabad rájuk, ami borzalmakat hoz a fejükre. 

A film producerei James Wan (Fűrész, Insidious, Démonok között filmek) és Jason Blum (Halloween-filmek, Fekete telefon, M3GAN) voltak, így nem nehéz kitalálni, mire számíthatunk. 

Hirdetés

A Bryce McGuire rendezésében készült Éjszakai merülés január 11-én kerül a mozikba, de a UIP-Duna Film és a Puliwood együttműködésének köszönhetően a szerencsésebbek egy vetítésen már premier előtt megtekinthetik. 5 darab páros belépő talál gazdára azok között, akik január 9-én, kedden délig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

Az alábbiak közül melyik cég áll a film mögött?

a, A24
b, Blumhouse Productions
c, Monkeypaw Productions

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Merülés" tárggyal. A vetítés 2024. január 10-én, szerda este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni a hasonló lehetőségekről, akkor kövessétek a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.