Hirdetés

Nézzétek meg premier előtt az Amy Winehouse-filmet, a Back to Blacket!

|

Április 11-én kerül mozikba a világsztár életéről szóló alkotás, amit néhányan már premier előtt megtekinthetnek.

Hirdetés

Ismét egy világhírű énekesről készült életrajzi film: ezúttal a 2011-ben elhunyt, hatszoros Grammy-díjas Amy Winehouseról tudhatunk meg többet a Back to Blacknek köszönhetően, Sam Taylor-Johnson (A szürke ütven árnyalata, John Lennon - A fiatal évek) rendezésében.

A film elkísér minket arra az elképesztő utazásra, hogyan vált Winehouse egy csapásra ismertté és jelentette meg úttörő albumát, a Back to Blacket, eközben pedig megismerhetjük a jelenség mögötti nőt és a kapcsolatot, ami a lemezt inspirálta. A főszerepben Marisa Abelát láthatjuk, rajta kívül pedig olyan színészek bukkannak fel, mint Jack O'Connell, Eddie Marsan és Lesley Manville. 

Hirdetés

A Back to Black április 11-én kerül a mozikba, de a UIP-Duna Film és a Puliwood együttműködésének köszönhetően néhányan már premier előtt megtekinthetik. Öt darab páros jegy talál gazdára azok között, akik április 9-én, kedden 16:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

Melyik szerzeményével nyerte a legtöbb Grammy-díjat Amy Winehouse?

a, Back to Black
b, Rehab
c, Body and Soul

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Winehouse" tárggyal. A vetítés 2024. április 10-én, szerdán este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni a hasonló lehetőségekről, akkor kövessétek a Facebook oldalunkat, de van Instagramunk és Viberünk is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.