Hirdetés

A True Detective készítője új sorozatot tervez Robert Downey Jr.-ral

|

Nic Pizzolatto új sorozatot készítene Robert Downey Jr. főszereplésével, amíg a True Detective harmadik évadja parkolópályán van.

Hirdetés

A True Detective 3. évadja továbbra is bizonytalan, bár az HBO motiváltnak tűnik, de annyira mégsem, hogy berendelje a folytatást a kissé csalódást keltő második évad után. (Mondjuk az első meg olyan magasra tette a lécet, hogy szinte lehetetlen küldetéssé vált annál jobbat csinálni.) Nic Pizzolattonak viszont esze ágában sincs addig a plafont nézni, amíg a csatorna kitalálja, hogy mit akar és nekiállt előkészíteni egy másik sorozatot, és nem adott lejjebb a színvonalból, mert Robert Downey Jr.-t szerezte meg a főszerepre.

Hirdetés

Eredetileg a Warner tervezett filmet készíteni a klasszikus jogi dráma sorozatból, amiben Perry Mason egy védőügyvéd, aki titokban segít az ügyfeleinek megoldani a bűntényeket. Downey még 2011-ben szerződött le a filmre, de később ismeretlen okok miatt elhalt a projekt. Most viszont Pizzolatto felélesztené a dolgot, főleg, hogy neki és Downey-nak is végre felszabadult egy kis ideje, utóbbinak ugye a csökkentett Marvel jelenléte miatt.


Annak ellenére, hogy korábban a Warner vette meg a megfilmesítési jogokat, a sorozat nem kifejezetten az HBO-nak készül, hanem bárkinek, aki érdeklődik iránta.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.