Hirdetés

Talán később látjuk viszont Nick Fury-t, mint amire számítani lehetett

|

Samuel L. Jackson meglepő hírekkel szolgált.

Hirdetés

Pár hete derült ki, hogy Samuel L. Jackson a kilencvenes években játszódó Marvel Kapitány moziban biztosan szerepelni fog a címszereplőt alakító Brie Larson oldalán, ám eddig úgy tűnt, hogy a 2019-ben érkező produkcióig még viszontlátjuk a karaktert a Bosszúállók: Végtelen háborúban is - a színész elmondása szerint azonban nem keresték őt meg egyik közelgő Avengers-film kapcsán sem. 

Hirdetés

A Yahoo Movies UK-nak adott interjújában Jackson egyértelműen tisztázta a Marvel Filmes Univerzumos megjelenéseit a következő években. Nick Fury utoljára a Bosszúállók: Ultron korában bukkant fel 2015-ben, és nagyon úgy néz ki, hogy végül négy évig nem fogunk újra találkozni a közkedvelt karakterrel.

"Nem vagyok benne a Bosszúállók harmadik és negyedik részében. Most forgatják őket, de idáig nem csörögtek rám miattuk. Azt sem engedték, hogy a Fekete Párducban feltűnjek. Én meg azt kérdeztem, 'Hogy csinálnak egy fekete Marvel-filmet úgy, hogy abban Nick Fury nem bukkan fel?'"

Mivel az egyelőre cím nélküli Bosszúállók 4 forgatása csak ezekben a hetekben veszi kezdetét, még bőven kaphat meghívást a S.H.I.E.L.D. egykori igazgatóját játszó színész, és ha minket kérdeztek, az sincs kizárva, hogy valamiért csak titokban tartja esetleges szerepét a Végtelen háborúban. Így vagy úgy, de jó lenne vele azért a jelenben is találkozni, hiszen a Marvel Kapitányban jelentős változásokkal látjuk majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.